“Dank voor de fijne samenwerking!” van Nikkie Laros

jun 20, 2022 | Nieuws

Beste allemaal,
Na 5 schooljaren werkzaam te zijn geweest in Dordrecht is voor mij het moment aangebroken om een nieuwe uitdaging aan te gaan. In augustus ga ik starten bij SWV Nieuwe Waterweg Noord V(S)O in Schiedam in de functie van schoolpsycholoog en kwaliteitsmedewerker.
Voor mij een stap die past bij de afronding van mijn studie en het voortzetten van mijn ambities om op een breder vlak bij te dragen aan het verbeteren van de ondersteuningsstructuur binnen het onderwijs.
Dit betekent helaas ook dat ik de komende weken niet alleen het schooljaar ga afronden, maar ook mijn werkzaamheden bij SWV Dordrecht. Mijn vertrek voelt een beetje dubbel. Enerzijds ben ik best trots en tevreden over wat we de afgelopen jaren samen hebben bereikt en waarbij we het belang van de leerling altijd als uitgangspunt namen. Anderzijds moet ik afscheid nemen van een fijne werkomgeving waar veel bevlogen en kundige mensen werken die weten hoe belangrijk de rol van het onderwijs is voor jongeren met (speciale) ontwikkelmogelijkheden in een levensfase die wordt gekenmerkt door een enorme groei, nieuwsgierigheid en een zoektocht naar autonomie!
Dank voor de fijne samenwerking en tot ziens, Nikkie Laros